Tasos Vagianelis Photo

Τάσος Βαγιανέλης – CEO

Απόλαυσε την μοναδική οδηγική εμπειρία ! Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος τουριστικός προορισμός για μοτοσυκλέτα. Η VAGIANELIS SA με την προσθήκη της RENTALS στις υπηρεσίες της, γίνεται ένας από τους ελάχιστους επίσημους συνεργάτες της BMW Motorrad παγκοσμίως που καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων γύρω από την BMW μοτοσυκλέτα. Στόχος της Moto Rentals είναι να προσφέρει τόσο σε Έλληνες όσο και σε τουρίστες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην υπέροχη χώρα μας και να ανακαλύψουν τη μοναδική ομορφιά της πάνω σε μία BMW μοτοσυκλέτα. Το moto μας είναι: «Πάμε πάντα μπροστά»

BMW Moto Rentals Vagianelis Team

Μίνα Παναγιώτου – Department Manager

Στόχος μας είναι η εμπειρία της ενοικίασης να σου μείνει αξέχαστη! Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και είμαστε δίπλα στον πελάτη προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η Moto Rentals Vagianelis δεν είναι ακόμα μία εταιρεία ενοικιάσεων μοτοσικλετών, είναι μία εταιρεία που έχει το ίδιο πάθος με εσένα και όλη η ανάπτυξή της έχει ως επίκεντρο τον πελάτη.

BMW Moto Rentals Vagianelis Team

Βασίλης Κωνσταντόπουλος – Branch Manager

Ο στόλος της Moto Rentals Βαγιανέλης αποτελείται πάντα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα όλων των κατηγοριών. Η ενοικίαση δίνει τη δυνατότητα σε έναν υποψήφιο αγοραστή να έχει ένα παρατεταμένο test ride έτσι ώστε να είναι σίγουρος για την επιλογή στην αγορά μοτοσυκλέτας BMW. Οι μοτοσυκλέτες μας έχουν μικτή ασφάλεια έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη κατοχύρωση για τον ενοικιαστή.

BMW Moto Rentals Vagianelis Team

Νίκος Λυκέτσος – Τεχνικός Διευθυντής

Ακολουθώντας πάντα πιστά τις υψηλές προδιαγραφές και τα πρότυπα που έχει θέσει η BMW Motorrad, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του εξουσιοδοτημένου συνεργείου μας, αναλαμβάνει την συντήρηση του στόλου με αυστηρούς ελέγχους μετά από κάθε ενοικίαση. Στόχος μας να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη τη μέγιστη οδηγική εμπειρία θέτοντας ως κύριο άξονα την ασφάλεια τους.

BMW Moto Rentals Vagianelis Team

Δημήτρης Νταλάκος – Υπεύθυνος Πωλήσεων

Θα μας βρεις δίπλα σου σε κάθε βήμα. Είμαστε εδώ ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες! Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τους προβληματισμούς σου αλλά και να σου προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Η «ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΑΕ»

Η BMW Motorrad Βαγιανέλης ΑΕ είναι στο χώρο περισσότερο από 30 χρόνια. Εδώ και 30 χρόνια είμαστε πρώτοι στις πωλήσεις στην Ελλάδα! Η αγάπη μας και το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες, μας έχουν καθιερώσει από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο καθώς δεν επαναπαυόμαστε και μόνιμα ψάχνουμε για φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε! Έτσι προέκυψε και η ιδέα για την BMW Moto Rentals Βαγιανέλης ΑΕ. Στην προσπάθειά μας, λοιπόν, να προσφέρουμε πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη – αναβάτη, εντάξαμε το κομμάτι της ενοικίασης στην Βαγιανέλης ΑΕ. Η Moto Rentals Βαγιανέλης ΑΕ είναι η πρώτη εταιρία ενοικίασης μοτοσικλετών αμιγώς με μοτοσικλέτες BMW στην Ελλάδα. Έχει ως κύριο αντικείμενο την ενοικίαση μοτοσυκλετών αλλά και πλήρη εξοπλισμού και αξεσουάρ. Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να επιλέξετε ποια μηχανή θέλετε και για πόσο διάστημα, αλλά και τι επιπλέον χρειάζεστε, ανάμεσα από αυθεντικό εξοπλισμό BMW αλλά και αξεσουάρ όπως βαλίτσες ή navigator. Εκτός των άλλων η Βαγιανέλης ΑΕ έχει ως μέγιστο στόχο την εκπαίδευση και την ασφάλεια των πελατών της – αναβατών, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας για το τι σημαίνει “οδηγώ μια μοτοσικλέτα, είμαι ο κάτοχος μίας μοτοσικλέτας”.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Απόλαυσε την μοναδική οδηγική εμπειρία μιας μηχανής BMW ! Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος τουριστικός προορισμός για μοτοσυκλέτα. Η VAGIANELIS SA με την προσθήκη της RENTALS στις υπηρεσίες της, γίνεται ένας από τους ελάχιστους επίσημους συνεργάτες της BMW Motorrad παγκοσμίως που καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων γύρω από την BMW μοτοσυκλέτα. Στόχος της Moto Rentals είναι να προσφέρει τόσο σε έλληνες όσο και σε τουρίστες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην υπέροχη χώρα μας και να ανακαλύψουν τη μοναδική ομορφιά της πάνω σε μία BMW μοτοσυκλέτα. Ο στόλος της Vagianelis SA αποτελείται πάντα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα όλων των κατηγοριών. Η ενοικίαση δίνει επίσης τη δυνατότητα σε έναν υποψήφιο αγοραστή να έχει ένα παρατεταμένο test ride έτσι ώστε να είναι σίγουρος για την επιλογή στην αγορά μοτοσυκλέτας BMW. Οι μοτοσυκλέτες μας έχουν μικτή ασφάλεια έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη κατοχύρωση για τον ενοικιαστή.

Η ΕΚΘΕΣΗ

Ένας παράδεισος για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας! Η έκθεση στεγάζεται σε 1400 τ.μ. στην Πάροδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη. Φιλοξενεί όλους τους κόσμους των μηχανών BMW: Sport , Tour , Roadster , Heritage , Adventure & Urban Mobility Εκτός από μηχανές όμως στο χώρο μπορεί κάποιος να βρει πλήρη εξοπλισμό αναβάτη καθώς και γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Όσο περιμένετε, επίσης, να τελειώσει το service της μηχανής σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπάρ εντός του μαγαζιού! Ένα από τα τρία καλύτερα καταστήματα BMW στον κόσμο!

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το εξουσιοδοτημένο service μας στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 450 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει όλα τα σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία βάση των απαιτήσεων της τεχνολογίας της BMW Motorrad. Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και λάδια ADVANTEC της BMW Motorrad. Το προσωπικό μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους μηχανικούς οι οποίοι παρακολουθούν όλα τα επίσημα τεχνικά και προϊόντικά σεμινάρια της ΒΜW Motorrad με τις ανάλογες πιστοποιήσεις. Εκτός από τα καθιερωμένα service και τις επισκευές, το συνεργείο μας αναλαμβάνει επίσης ανακατασκευές, βελτιώσεις και customizing. Δίνουμε εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών 2 έτη.

Χαρακτηριστικά:

  • Κυβισμός: 1254 cc boxer twin
  • Ονομαστική ισχύς: 136 HP
  • Μέγιστη ροπή: 143 Nm
  • Ρεζερβουάρ: 20 litters

Περισσότερα